Paris Hilton’ın bebeğinin New York seyahatine beğeni yağmuru

42 yaşındaki sosyetik isim Paris Hilton, 2021 yılında evlendiği girişimci iş insanı Carter Reum (42) ile yaşadığı mutluluğu ve ailesini ara ara sosyal medya hesabından hayranlarıyla paylaşıyordu.

8 aylık oğlu Phoenix Barron ile ilk kez New York’a giden Hilton, yürümeye başlayan çocuğuyla özel anlarının tadını çıkardı.

Bu ayın başlarında Walmart’la birlikte hazırlayacağı “Be an Icon” adlı mutfak ve ev koleksiyonu hakkında People’a konuşan ünlü isim, şarkıcılıktan DJ’liğe, yazarlıktan iş kadınlığına kadar yer aldığı birçok işin “kesinlikle dengelenmesi gerektiğini” belirtti.

“Her zaman Phoenix’i birinci önceliğim olarak görüyorum ve nasıl hayır diyeceğimi öğrendim” diyen Hilton, “Sürekli bazı şeylere hayır diyorum çünkü onunla mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istiyorum ve onun hayatındaki bu özel anları ve dönüm noktalarını kaçırmak istemiyorum” diye devam etti.

Oğlu hakkında, “O benim her şeyim, bu yüzden ona her zaman öncelik veririm.” diyen sosyetik isim, çocuğuna Ocak 2023’te taşıyıcı anne aracılığıyla sahip oldu.

Hilton’ın paylaşımı sevenlerinden 1 milyona yakın beğeni aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir